Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Morabeza Tour

Morabeza Tour

Zámecká 1112/9
405 02 Děčín
Telefon: 733 652 397
Web: www.morabeza.cz
Email: nfo@morabeza.cz

 

MORABEZA: kreolsky pohostinnost, vstřícnost a přátelskost k hostům 

MORABEZA TOUR: česká cestovní kancelář, která se specializuje na Kapverdské ostrovy a prodává zájezdy za exotikou do celého světa. Pokud si říkáte, proč zrovna Kapverdy, odpověď je jednoduchá: jsme česko-kapverdský manželský pár a Kapverdy jsou turisticky velmi zajímavá a rozvíjející se destinace. Nabízíme alternativu určenou pro klienty, kteří při plánování dovolené oceňují osobní přístup cestovní kanceláře. Rádi bychom se přípravě věnovali individuálně a naplánovali zájezd podle vás, poskytli informace důležité pro spokojený pobyt a pomohli vám vytěžit z vaší cesty na Kapverdské ostrovy maximum podle vašich představ o ideální dovolené. A protože jsme na Kapverdách doma, tak věříme, že se nám náš záměr podaří a vy si Kapverdské ostrovy zamilujete, jako my.

Zájezdy na KAPVERDY
Kapverdské ostrovy jsou destinací, na kterou se specializujeme a do které pořádáme vlastní zájezdy na základě kombinace možných letů a ubytování. Naše zájezdy je možné po dohodě dále modifikovat, změnit typ ubytování, stravování, přidat doplňkové aktivity apod.
• naše zájezdy je možné pořídit také na splátky bez navýšení (při akontaci 20% a 7 měsíčních splátkách, při akontaci 40% a 9 měsíčních splátkách, při akontaci 50% a 10 měsíčních splátkách)
• na vlastní zájezdy poskytujeme slevy držitelům karet Sphere card ve výši 5% z katalogových cen zájezdů a 7% pro držitele VIP varianty.
• k vlastním zájezdům pořádáme různé akce, jako například fakultativní výlety zdarma apod. 

Zájezdy DO CELÉHO SVĚTA
Kromě vlastních zájezdů na Kapverdy prodáváme zájezdy partnerských cestovních kanceláří do celého světa. Spolupracujeme s cestovní kanceláří Exim Tours, Alexandria, Eso Travel, Neckermann a Expecta.
• na zájezdy partnerských CK vám poskytneme zpětný bonus ve výši 1% z celkové ceny
• zájezdy lze pořídit na splátky s akontací 10% + 10ti měsíčními splátkami ve výši 1/10. Celkem tedy přeplatíte 10% z celkové ceny.
• na klasický spotřebitelský úvěr podle vašich požadavků (délka splácení, navýšení, výška splátek, akontace) 

KAPVERDY - DOVOLENÁ NA MÍRU
Na stránce Kapverdy na míru uvádíme profily a fotky jednotlivých hotelů a penzionů. Najdete zde také představení doplňkových aktivit a aktuální možnosti letů na Kapverdy. Pokud si tedy klient nevybere některý z modelových zájezdů, zařídíme mu dovolenou podle jeho přání. Podle termínu, který mu vyhovuje, najdeme nejvhodnější letecké spojení a zajistíme letenky. Vyřídíme víza, ubytování, transfery z letiště do hotelu a zpět. Zorganizujeme výlety, exkurze, doplňkové aktivity s lokálními partnery, které známe. 
V žádném případě se ale nemusíme omezovat na možnosti aktuálně uváděné na našich stránkách. Na Kapverdách vám zařídíme dovolenou na kterémkoli z ostrovů, zorganizujeme pro vás cestovatelský maraton po více ostrovech, tematicky zaměřenou dovolenou nebo třeba okružní cestu po ostrovech na jachtě. Pokud vás zajímá cenová náročnost dovolené na míru, podívejte se občas na naši stránku Ukázkové kalkulace, kde uvádíme některé naše reálné rozpočty pro klienty. Také dovolenou připravenou na míru můžete pořídit na splátky bez navýšení.

Výhody a slevy
Pro naše zákazníky, ale i další cestovatele, se stále snažíme přinášet nějaké výhody, jejichž výčet uvádíme na stránce Akce a slevy. V současné době nabízíme například tyto benefity:
• slevy pro držitele Sphere card ve výši 5% a 7% VIP na katalogové ceny
• slevy na parkování na pražském letišti u společnosti Go parking
• slevy na přepravní služby od společnosti Prague Expres

Další kontakty

 

 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.