Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Portugalsko - ubytování v rekreačním domě nebo apartmánu

V době, kdy ve střední Evropě ještě sněží, začíná v Portugalsku léto a teploty se šplhají k 25 stupňům Celsia. Na promenádách, ale i v uličkách starých čtvrtí hlavního města Lisabonu se objevují první návštěvníci, kteří spěchají k věži Torre de Belém, která je jednou z významných památek města, k hradu sv. Jiří nebo si jen tak užívají atmosféry města při jízdě historickou tramvají …

Vydejte se i vy na cestu časem a přijeďte obdivovat památky z dob slavných mořeplavců a objevitelů nových kontinentů. Nechte se okouzlit romantikou přístavů Lisabon, Porto, Leixo, Aveiro a dalších, odkud se do celého světa vyváží plody zdejších vinic a olivových plantáží. 

Novasol, zájezdy do Portugalska

Zajímá-li vás více moře a pláž, je ideálním místem pro dovolenou u moře v Portugalsku jih země -  provincie Algarve. Prosluněné pláže tohoto regionu jsou cílem všech, kteří mají rádi písečné pláže. Oceán nabízí ideální podmínky také surfařům. Právě v Algarve také najdete převážnou nabídku rekreačních domů a apartmánů společnosti NOVASOL, která se specializuje na ubytování v soukromí v mnoha evropských zemích.  Kromě naprosté svobody a soukromí přinášejí rekreační domy a apartmány také možnost bližšího poznání země a jejích kulturních a historických kořenů.       

Pro ty, kteří dávají přednost poznávání přírody, je správnou volbou severní, střední a východní Portugalsko, které pokrývají horská pásma Serra da Nogueira, Serra do Geres, Serra de Marao, Serra de Estrela (dosahuje výšky téměř 2 000 metrů nad mořem) a Serra de Sao Mamede. Zde najdete místa, která jsou vzdálena turistickému ruchu. Tady vás obklopí venkovská atmosféra a ničím nerušená příroda.   

Portugalsko mimo jiné nabízí:

• Převážně slunečné počasí
• Překrásné pobřeží a pláže
• Dobré zázemí pro milovníky golfu
• Portské a výtečnou kuchyni

Novasol, zájezdy do Portugalska

Nejvýhodnější pro cestování do Portugalska je letecká doprava. Z Prahy létá na letiště Faro několik leteckých dopravců - ČSA nevyjímaje. 

Novasol, zájezdy do PortugalskaNOVASOL s.r.o. 
Politických vězňů 1597/19
110 00  Praha 1-Nové Město 

Tel: 222 311 715 
novasol@novasol.cz 
www.novasol.cz 

- PR článek -

Článek byl zobrazen 2 913 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko